Rin-Rin wrote:

Fortsättning…

Efter vi kom hem från Akihabara på torsdagseftermiddagen så åt vi mat vi köpte från seveneleven och eftersom jag var väldigt pepp på att köpa en kamera efter det, men Konan inte var det så lämnade jag henne hemma och for ut på ett eget äventyr till Nikon House i Ginza.

Jag blev dock väldigt besviken eftersom affären var väldigt liten och inte verkade ha några Coolpix kameror så bestämde jag mig för att återvända hem. Men eftersom jag inte ville återvända hem helt tomhänt så tog jag en sväng runt kvarteret och hittade en liten söt affär som sålde ätpinnar… Jag köpte ett par och for sedan hem, på vägen hem dock så köpte jag två Pasmo kort och fyllde dem med 3000 yen. Korten kan man fylla på i automater och man kan åka buss, tunnelbana och tåg med dem. Likadana kort som vi har till bussarna i Umeå ^^

Då jag kom hem så började jag må illa och jag…jag var illamående under hela torsdagnatten kan vi säga. Antagligen matförgiftning eller Tourist sickness. Så jag stannade hemma i futonen under hela fredagen och Konan fick fara och handla frukt åt mig så att jag skulle ha något att äta. Hon fick gå själv på värdshuseventet som vi hade anmält oss till också…

På lördagen mådde jag bättre men då hade det snöat och regnat under natten och det var jätteslaskigt och blött men vi släpade oss ut iallafall eftersom vi hade suttit inne i våran lilla lya under fredagen och Konan vägrade sitta inne en dag till. Det var bra, för vi lyckades snubbla över Akihabara’s shopping distrikt den här gången. :3 …det hjälpte ju att Konan hade fått en guide från kvinnan som höll eventet på fredagkvällen.

Vi hittade massor med affärer som sålde kameror och av nån anledning så bestämde jag mig för att köpa den minsta kameran vi kunde hitta XD;; …jag spenderade också runt 2000 yen på en maskin som tillslut lät mig vinna ett gossedjur (Hundmaskoten i Kuroko no basket). Samt att vi hittade Azone byggnaden och dregglade över lite smådockor….Efter det så släpade vi oss hem, dumpade sakerna och for och handlade mat på McDonalds. Det smakade faktiskt ganska mycket som här i sverige.

Efter lite tv tittande på lördagskvällen så gick vi ner och deltog i ett annat event som Värdshuset höll i “Traveling Japanese”. Det var väldigt trevligt och vi fick massa tips om ställen att besöka från kvinnan som höll i eventet.

Kameran jag köpte var inte alls bättre än min mobil (enligt min åsikt, den tar mycket bättre landskapsbilder men inte bättre dockbilder) så jag ska ge bort den i present. Vi hade beslutat att jag skulle köpa en annan kamera nu idag på söndagen om jag inte var nöjd med den lilla men jag hade under natten övertalat mig om att jag inte behövde nån eftersom kvinnan som höll i lördagens event hade berättat för oss var Mandarake låg.

Så än en gång drog vi till Akihabara (ja…vi gillar stället) och hittade Mandarake utan några större problem. Men vi var tidiga så vi svängde förbi en elektronikbutik och så köpte Konan kameran som hon hade sett ut under lördagen.

Väl inne i Mandarake så blev man överväldigade över hur mycket saker som fanns på så litet utrymme. Men. Jag blev väldigt besviken över hur lite BJD saker som fanns. (Ebbe fick nya ögon dock). Så jag följde Konan ut ur byggnaden väldigt besviken och…toanödig.

Under tiden som jag gnatade fram en klagosång så såg jag nått ur ögonvrån och gav ifrån mig ett konstigt läte. Jag tog bryskt tag i Konan och släpade med mig henne över till byggnaden. Volks. *o*

Jag såg jättemycket outfits jag ville köpa där och det var som planen. Men det blev ett extra tillskott istället XD;;

Efter det så var Konan tvungen att påminna mig om att jag var toanödig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *